info@alphabyte.gr +30 6956207003
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • slide 5
  • Slide 1

Ιστορικό

Η εταιρεία μας ξεκινήσε τα πρώτα της βήματα το καλοκαίρι του 2010 από τον Κουνάδη Θεόδωρο στην Αττική αναλαμβάνοντας επισκευές, συντηρήσεις και αναβαθμίσεις υπολογιστικών συστημάτων σε υλικό και λογισμικό, ενώ έπειτα ξεκίνησε η κατασκευή μίνι εφαρμογών για λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows καθώς επίσης και η δημιουργία ολοκληρωμένων ιστοσελίδων αλλά και γραφικών στοιχείων και τμημάτων για ήδη υπάρχουσες.

Από τον Ιανουάριο του 2013, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στη Μύκονο, συνεχίζοντας το όραμα για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με σκοπό την καλύτερη και σωστότερη εξυπηρέτηση του πελάτη, μέσω οικονομικά προσαρμοσμένων λύσεων στις ανάγκες τις αγοράς.

Το 2014 κατασκευάστηκε η πρώτη Cross Platform εφαρμογή της εταιρείας μας, το αMenu, ένα ηλεκτρονικό μενού για επιχειρήσεις εστίασης, το οποίο έχει δυνατότητα να λειτουργεί σε κάθε λειτουργικό σύστημα και σε οποιοδήποτε Browser.

Τον Οκτώβριο του 2014 δημιουργήθηκε η AlphaByte.

Από το 2015, η AlphaByte είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HIT Hospitality Integrated Technologies για τη Μύκονο. Επίσης, η AlphaByte γίνεται μέλος του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της εταιρείας SoftOne.

Οι αριθμοί μας

100%
Αξιοπιστία
100%
Υποστήριξη
100%
Υποστήριξη

Η AlphaByte στα Social Media