info@alphabyte.gr +30 6956207003

Η ασφάλεια της επιχείρησης αποτελεί για εμάς σοβαρή υπόθεση. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του χώρου σας, μέσω των αξιόπιστων προτάσεων της εταιρείας HIKVISION.

Μελετούμε και αναλύουμε προσεκτικά το χώρο σας, θέτουμε ως προτεραιότητα την εστίαση των σημείων του χώρου που απαιτούν περισσότερη προσοχή και προτείνουμε την ιδανικότερη λύση ως προς τον εξοπλισμό.
Εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα εικόνας, τόσο εντός του χώρου σας, όσο και απομακρυσμένα, με 24ωρη κάλυψη, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
Διαθέτουμε αντιβανδαλιστικό εξοπλισμό για την καλύτερη προστασία του εξοπλισμού σας σε ακραίες περιπτώσεις.

hikvision

Η εταιρεία HIKVISION

Η HIKVISION ιδρύθηκε το 2001 στην περιφέρεια Hangzhou στην Κίνα και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο, με κύκλο εργασιών 4.67 δις $ το 2016. Από το 2011 κατέχει αδιαλείπτως την 1η θέση στα συστήματα CCTV, με τις πωλήσεις της το 2015 να καλύπτουν το 19.5% της παγκόσμιας αγοράς (independent report IMS Research, A&S). Διαθέτει κεφαλαιοποίηση μεγαλύτερη από 20 δις $, περισσότερους από 20.000 εργαζομένους, εργοστάσια παραγωγής επιφάνειας 420.000 τ.μ. (άλλα 120.000 τ.μ. είναι υπό κατασκευή), γραφεία διοίκησης στην Κίνα επιφάνειας 68.000 τ.μ. (άλλα 250.000 τ.μ. είναι υπό κατασκευή) και 40 παραρτήματα και θυγατρικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο (στοιχεία 2016).

hikvision app

Επίσης

Η επιτυχία της οφείλεται στο εξαιρετικό R&D τμήμα της, στο οποίο εργάζονται περισσότεροι από 8.000 μηχανικοί, που αναπτύσσουν συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα, στην ισχυρή οικονομική της βάση και στη μαζική αυτοματοποιημένη παραγωγή της. Διαθέτει περισσότερες από 1.300 πατέντες, 600 copyrights και ανοί γεται σε νέους τομείς, όπως artificial intelligence και deep learning applications, επαγγελματικά drones (UAV), mobile robots, machine vision, κ.λ.π., οι οποίοι θα της εξασφαλίσουν περαιτέρω εξέλιξη.

hikvision_cam

Κάμερες Turbo HD

Οι τεχνολογίες αναλογικού HD video για CCTV, που χρησιμοποιούν ομοαξονικό καλώδιο για την μεταφορά του σήματος από τις κάμερες προς το καταγραφικό, αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια για να επιλύσουν το πρόβλημα της χαμηλής ανάλυσης του συμβατικού αναλογικού video CVBS, η οποία στην καλύτερη περίπτωση έφθανε στα 960H (960×576), μόλις τη μισή από την ανάλυση 720p (1280×720) ή μόλις το 1/4 από την ανάλυση 1080p (1920×1080) των προγραμμάτων full HD της ψηφιακής τηλεόρασης.

Καταγραφικά Turbo HD

Οι καταγραφείς TURBO-HD χρησιμοποιούνται για την καταγραφή του video των καμερών μιας εγκατάστασης και την προώθησή του στο δίκτυο (τοπικό ή Internet), προκειμένου να είναι εφικτή η παρακολούθησή του από υπολογιστές ή φορητές συσκευές (tablets & smartphones). Σε κάθε αναλογική τους είσοδο υποστηρίζουν τη σύνδεση μιας κάμερας TVI 720p* / 1080p / 3MP / 5MP (οι υψηλότερες αναλύσεις προσφέρονται σε ορισμένα μοντέλα) ή CVI 720p / 1080p (μόνο στα μοντέλα της σειράς F) ή AHD 720p / 1080p (μόνο στα μοντέλα της σειράς F) ή μιας συμβατικής αναλογικής (CVBS 960Η ή χαμηλότερης ανάλυσης), αναγνωρίζοντας μάλιστα αυτόματα τον τύπο της συνδεδεμένης κάμερας. Επίσης, ανάλογα με το μοντέλο, υποστηρίζουν 1 ή και περισσότερες επιπλέον IP κάμερες.

HIK Connect

Προστασία Δεδομένων
Στην νέα υπηρεσία υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της λειτουργίας κρυπτογράφησης των δεδομένων (εικόνας, ήχου, κ.λ.π.), που αποστέλλονται ή λαμβάνονται μέσω Internet από την συσκευή. Έτσι αποτρέπεται η δυνατότητα υποκλοπής και προβολής των δεδομένων από κακόβουλους χρήστες.

Ευκολία στη Χρήση
Η υπηρεσία είναι συμβατή με φορητές συσκευές (smart phones, tablets) και ηλεκτρονικούς υπολογιστές (iVMS-4200). Επίσης, παρέχεται πρόσβαση στην συσκευή, με χρήση εξατομικευμένου λογαριασμού.

Προηγμένα Χαρακτηριστικά
Άμεση ενημέρωση με push notifications στις αντίστοιχες εφαρμογές για φορητές συσκευές.